Emlékeztető: Merlin 3. évad

 2011.06.05. 15:17

Ugye nem felejtettétek el? Kedden megérkezik a hazai képernyőkre a Merlin harmadik évadja. Ahogy Anthony Head jellemezte: "It's huuuuge!" :)

A kábeles premier június 7-én 20.00 órakor lesz az AXN Sci-fi csatornán (ismétlés másnap 10.00 és 16.00 órakor). Mivel a hivatalos trailert megtaláljátok a jobb hasábban, kedvcsinálónak most a rajongói előzetesek közül hoztam az egyik kedvencet. Jól sikerült darab, picit spoileres, de csak amennyire egy trailernél belefér. Viszont jól illusztrálja, mennyit változott a sorozat tónusa (nem csak képileg) az első évad óta.

Tehát az elkövetkező másfél hónapban minden kedden és csütörtökön remekbe szabott fantasy az AXN Sci-fion! Jó lesz viszontlátni a sok kedvenc epizódot, és kíváncsian várom a magyar szinkront is.

Címkék: trailer 3. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr722959219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása