Még hét percnyi forgatás

 2011.06.13. 12:27

Feltételezhetően egy hét múlva tér vissza forgatni a Merlin stábja a franciaországi Pierrefonds várába. Számítunk a hasonló fotós és videós beszámolókra, mint amilyenek a május elején zajlott forgatáskor érkeztek. Ha még nem láttátok, az eddigiekből ajánlani tudom Chayiana videóját (Kilenc percnyi forgatás), amelynek a napokban a második része is felkerült a világhálóra.

Az új videón egyetlen jelenet forgatását láthatjuk, amely a hatodik epizódban kap majd helyet. A stáb május 5-én egy egész délutánon át forgatta a jelenetsort, Chayiana pedig a partvonalról készített felvételeiből gyakorlatilag össze is vágta azt.

Ha esetleg nem lenne világos, hogy mi történik, a jelenet (nagyon) rövid lényege a videó után elolvasható.

A lovagok összemérik erejüket, hogy kiderüljön, kiben van meg minden harci erény. Artúr szerint természetesen őbenne. Merlin azonban csak akkor hiszi, ha látja... :) 

Címkék: videók forgatás 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr982980149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2011.06.23. 12:51:52

hatalmas:) főleg amikor Arthurnak lerepül a fegyver teteje. és ott kiabál Merlinnek aki csak lökdösi az állványt:D meg amikor Gwaine leveszi az ingét a többiek meg huhognak. áá nagyon jó rész lesz.
süti beállítások módosítása