Merlin ismét San Diegóba megy

 2011.07.11. 07:57

Előzetessel és négy színésszel tér vissza a Merlin az amerikai Comic-Conra.

Merlin ismét Amerikában hódít. Július 21-24. között rendezik meg San Diegóban a nemzetközi Comic-Con találkozót, a világ legnagyobb popkulturális seregszemléjét, ahol a legnépszerűbb filmek, sorozatok, képregények vannak jelen.

A Merlin tavaly képviseltette magát először a rendezvényen. Akkor a két producer oldalán a címszereplő, Colin Morgan és a Buffy óta a tengeren túlon is nagy ismertségnek örvendő Anthony Head (Uther) népszerűsítette a sorozatot odaát. A visszhangok és az idei nézettségi adatok alapján is úgy tűnik, sikerrel.

Nos, idén nyáron ismét találkozhat az angol fantasy sztárjaival a tengeren túli publikum. A szervezők közzétették a július 24-i nap programját, amelyben megtalálható az egyórás Merlin-panel. A beharangozó szerint idén is ott lesz Anthony (akit még mindig első helyen emelnek ki a programban) és Colin Morgan (Merlin), de ezúttal velük tart az Artúrt alakító Bradley James is, akit tavaly nagyon hiányoltak a rajongók, valamint a Morganát játszó Katie McGrath, és persze mindkét producer, Johnny Capps és Julian Murphy.

A programleírás egyebek mellett exkluzív betekintés ígér a készülő folytatásba, úgyhogy a tavalyi évhez hasonlóan számíthatunk rá, hogy a negyedik évad első előzetesét is levetítik az amerikai közönségnek.
Már alig várom a beszámolókat.

A tavalyi rendezvény remek hangulatáról kis képet ad az alábbi videó.

 

Címkék: események 4. évad bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr933056355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2011.07.11. 12:53:57

úgy látom hogy jó volt a hangulat:D csak nem nagyon értettem miről beszélnek...:S

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.07.11. 21:45:43

Colin nem bánná, ha lenne Merlinnek egy normális barátnője a sorozatban, aki nem hal meg. Anthony segítőkész, be tudja ajánlani őt egy trollnak.
Mire Colin közli: úgy hallotta, hogy a trollok jól csókolóznak.
Nagyjából ezen megy a röhögés. :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.07.12. 16:43:09

@Balinor:
:D:D:D:D ez tényleg nagyon vicces :D:D
(bár egy troll barátnő helyett én jobban díjaznám, ha Freyát "támasztanák fel" :) )

Fanni95 2011.07.15. 10:12:45

köszi. így mostmár érthető:)

Spawn85 2011.07.16. 02:28:34

Hát igen Merlin barátnője, barátnői, az egy érdekes dolog. :)

Ugye a legendákban Merlin szerelme Nimueh volt, akit itt a sorozatban ugyebár elég gyorsan lerendeztek.

Ugye itt van helyette Freya, aki asszem a Tó úrnője szerepét is betölti. (A legenda egyes változataiban a Tó úrnője szintén Nimueh volt, de ezt már csak mellékesen...)
Nekem épp tegnap mondta valaki, hogy őt visszahozzák a 4. Évadra.

A Comic Con-on egyébként mindig tök jó a hangulat. Egyszer nem lenne rossz oda eljutni, de nem valószínű, úgyhogy nem is ábrándozom róla. :)
süti beállítások módosítása