Aligha meglepetés, de a hír fontos: az amerikai Syfy csatorna a korábbiak után megvásárolta a Merlin negyedik évadját is.

A lépés nem nagyon lehetett kérdéses, hiszen a csatorna már a második évad nézettségével is elégedett volt, a harmadik széria pedig annál jobb számokat produkált. Mostanra egyértelmű, hogy a brit sorozat megtalálta a közönségét a kábel adón, sőt legutóbb már nézettebbnek bizonyult a Syfy saját gyártású őszi-téli sorozatainál, mint amilyen a Sanctuary vagy a Being Human US.

Ennél is látványosabb siker, hogy míg a harmadik évad nyitányát 1,34 millióan látták, az évadzáróra már 1,87 millió néző kapcsolt át a tengeren túlon. Ez 40%-os növekedés, amivel kevés sorozat büszkélkedhet. Viszonyításképp a Doctor Who hatodik évadja tavasszal 1,2 millió nézővel nyitott a BBC America műsorán, majd a hatodik epizódra megfeleződött ez a szám.

A Melin ősszel tér vissza a brit képernyőkre. Hogy Amerikába mikor ér el a folytatás, egyelőre nem tudni, ám - mint már olvashattátok - jövő hétvégén a fantasy producerei és főszereplői is San Diegóban népszerűsítik a sorozatot. Valószínűleg emiatt is érkezett most a bejelentés.

Címkék: 4. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr803071118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása