Júniusi forgatási képek

 2011.08.02. 23:38

Múlt héten jól megérdemelt nyári szünetet tartott a Merlin stábja. Igaz, a főszereplők számára nem csak pihenéssel teltek a napok, hiszen a forgatási szünetben utaztak San Diegóba, hogy részesei legyenek a Comic-Con idei forgatagának. Colin Morgan és Bradley James végül az egész hetet Amerikában töltötte - egy lelkes szemtanú twitteren számolt be róla, hogy együtt repültek vissza Angliába, sőt, még azt is tudjuk, hogy Colin a forgatókönyveket olvasgatta hazafelé a tízórás repülőúton. Őrület! :)

Tegnap óta azonban újra forognak a kamerák, ma például valamelyik walesi erdő mélyén vert tábort a stáb. Oda ugyan nincs betekintésünk (egyelőre...), érkezett viszont egy rakás remek fotó a júniusi franciaországi forgatásról. Megtaláljátok őket ezen a blogon, vagy ha még többre vágytok, ebben a galériában.

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr773121600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása