Négy videó, négy nagyon szerethető színésszel, ezúttal az angolul értőknek: kerekasztal interjú Colin Morgannel, Katie McGrath-tal, Bradley Jamesszel és Anthony Headdel a San Diego-i Comic-Conon, a Whedonopolis jóvoltából.
Az elhangzottak nagy részét már olvashattátok a korábban közölt interjúkban, vannak azonban a beszélgetésekben újdonságok is.

Csak egy technikai érdekességet emelek ki a Colin által elmondottakból: Hamarosan kezdik az évad utolsó két epizódjának a forgatását, ugyanis a 12. és 13. részt előbb veszik fel, mint a 10. és 11. epizódot. Ennek oka, hogy a fináléban sokkal több vizuális effektus, számítógépes trükk kap helyet, amelyek elkészítése hosszabb időt vesz igénybe. Íme a többi videó:

Címkék: 4. évad katie mcgrath bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr283129632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cristine97 2011.08.06. 11:53:25

Óóó pont ezt a Katie-s videót akartam lefordítani/lefordíttatni. Legalább valami feliratot nem tudnál szerezni hozzá? Angolul is jó lenne, az is több mint a semmi. Én már keresgéltem, de nem sokra jutottam. :\

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.08.06. 21:06:45

Nem hinném, hogy lenne hozzá felirat. Kb. 80%-ban tényleg arról beszélgetnek, ami a legutóbbi írott interjúban is szerepelt. Ezért sem akartam nekiülni lefordítani (ami egy videónál mindig hosszabb munka).

Az elején említi, hogy előző nap éjjel érkeztek meg. Illetve ami még említésre méltó, Katie elmondja, hogy boldogan vendégszerepelne a Trónok harcában. Az egyik barátnője szerepet kapott benne.

De ha van olyan kérdésed, hogy adott másodpercnél konkréten miről beszélnek, szívesen megmondom. :)
süti beállítások módosítása