Holnaptól forog a finálé

 2011.08.11. 23:30
Alice Troughton és Dale McCready

Pénteken elkezdődik a negyedik évad utolsó két epizódjának forgatása. Alice Troughton rendező múlt héten bejárta Dél-Wales tájait és várait, izgalmas forgatási helyszínek után kutatva, megbeszélést tartott a trükkmesterekkel, egyeztetett a forgatókönyvről, és felügyelte a kulcsjelenetekről készülő storyboard rajzok készületeit is.
Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy az évad forgatása nem ezzel az etappal zárul. Ahogy korábban olvashattátok, a finálé forgatását előre hozták, hogy jusson idő a vizuális effektusok legyártására, és helyette a 10-11. epizódot hagyják a legvégére.

Közben a francia rajongók tudni vélik, hogy a produkció szeptember 5-én költözik át újra Franciaországba, ahol egy hetet fognak dolgozni.

Végül néhány zsebkütyüvel készült kép az elmúlt napok forgatásáról. A fotókat a stábtagok osztották meg twitteren. 


Angel Coulby (Gwen) "hajba kap" a mikrofonossal.


Dale McCready operatőr talált egy jó beállítást.


Egy igazi festett háttér. Mint a régi idők kosztümös filmjeiben.


Mai kép a stúdióból. Állítólag egész nap egy izgalmas jelenetet vettek fel a zöldháttér előtt. Mint látszik, csak a padlót építették meg.

Címkék: forgatás 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr463147227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása