Jótékony fotók a forgatásról

 2011.08.17. 23:53

Ha egy rajongótábor megmozdul...

Talán hallottatok a kelet-afrikai helyzetről. Az évtizedek óta nem látott aszály miatt milliók éheznek Etiópiában, Szomáliában és Kenyában. Erre akarja felhívni a figyelmet négy angol fiatalember, akik az Oxfam nevű segélyszervezet gyűjtéséhez csatlakozva három nap alatt 220 mérföldet tekernek biciklivel, és közben pénzt gyűjtenek a szervezet segélyalapjába.

Mi köze van ennek a Merlinhez? A négy bringás egyike kedvenc kameraasszisztensünk, Alice unokatestvére, ezért a lány két jelenet forgatása közben twitteren felhívta a rajongók figyelmét az akcióra, majd hozzátette: ha adakoznak, minden összegyűlt 100 Font után kedveskedik egy életképpel a Merlin forgatásáról.

Az eredmény? A képsorozatot alább láthatjátok. Könnyelmű ajánlat volt, a Fontok gyorsabban gyűlnek, mint a képek. Néhány óra alatt 870 Angol Fontot (több mint negyedmillió Forintot) adtak össze a rajongók.


Rupert Young (Leon) és Tom Hopper (Percival)


Biciklis Colin (Merlin)


DJ Elyan


Morgana és Sir Gwaine?


Bradley James (Artúr)


A hölgyek holnap is szeretnének adakozni...

 

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr833161463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.08.18. 10:38:45

csodás fotók
(főleg a Katie & Eoin ) <3 Hihetetlenül édik együtt (nem is értem, miért nem volt eddig jelenetük kettecskén :))

MerryW 2011.08.31. 22:54:25

Mert Morgana mellé nem kell férfi. Bár valami vitriolos beszólogatós jelenetet el bírnék képzelni. Jó képek :)
süti beállítások módosítása