Messze még a vége?

 2011.09.15. 01:37

Már csak hetek kérdése, és megérkezik (az angolokhoz) a negyedik évad, de tudjuk, hogy a 2012-es folytatás is garantált, így megvalósul a producerek eredeti, öt éves elképzelése. Hogy lesz-e még ezután is folytatás, arról a Morganát alakító Katie McGrath véleményét kérdezte a Cultbox az alábbi interjúban, melynek többi részletét itt találjátok.

Katie szerint a Merlin olyan sorozat, amely bármeddig folytatható, hiszen egy gazdag legendából táplálkozik. Rengeteg történetet el lehet mesélni, amely Camelothoz köthető. Ráadásul idén újabb szereplőkkel gazdagodik a sorozat, ami további kalandokra ad lehetőséget.

"Szerintem nagyrészt azon múlik minden, hogy a közönség mennyit akar még... és hogy nekünk mennyi energiánk marad az ötödik év végére" - hallhatjuk tőle a videóban. "Nagyon elégedett vagyok azzal, ahol most tart a karakterem. Ha az a kérdés, szívesen játszanám-e továbbra is, a válasz igen, abszolút. Ki ne szeretne cselszövőt alakítani?"

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr23228491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.09.15. 12:42:00

Nem tudom, hogy bármeddig folytatható-e a sorozat, mert előbb-utóbb a nézők ráunnak. Bár lehet, ez csak Amerikára igaz, hiszen a Doctor Who majd' 50 éve megy a briteknél. (Igaz, ott is azért állandóan újítanak a sorozaton, meg a szereplőgárdán -máshogy nem is nagyon mehetne ennyi ideje- Plusz azért ott is volt egy hosszabb szünet 1989. és 2005. között)

Na, de mindegy, majd meglátjuk, hogy meddig viszik tovább a Merlin-t, illetve, hogy az alkotók hány évadra terveznek.

Chaya · http://mywebgate.yolasite.com 2011.09.15. 13:24:09

Vár alig várom az új évadot!

Valószínűleg egy idő után nem folytatható, legalábbis nem úgy, mint most, hogy Arthur még herceg és Merlin a szolgája, akinek a varázsereje hétpecsétes titok.:)

Chaya · http://mywebgate.yolasite.com 2011.09.15. 13:26:00

Már alig várom - elnézést a félregépelésért!
süti beállítások módosítása