Úgy tűnik, Merlin jól kezdi az őszt, rögtön egy csillagos ötössel. A SorozatGuru maximális pontszámmal és jó sok dicsérettel illeti a negyedik évad nyitányát.

"A Merlin immáron egy felnőtteknek szóló fantasy sorozat, ami kellő mennyiségű humorral, izgalommal és rejtéllyel rendelkezik. Keresve se találhatnátok jobbat jelen pillanatban a tévében" - olvashatjuk az értékelésben.

A nyitóepizód méltatása mellett azonban egy érdekes dilemmát is érint az írás, ami elgondolkodtatott: Vajon érdemes ezen a ponton bekapcsolódni a sorozatba? Azt gondolom, simán beleszerethet, aki "A legsötétebb órán" veszi fel a fonalat. Hiszen ez egy remek epizód. Ám ugyanez a néző elképzelni sem tudja, mi mindenről marad le. Nem csupán arról az útról, amit a szereplők bejárnak, hanem számos felemelő, katartikus pillanatról is. Szóval az írással egyetértve, nézzetek Merlint, és ha úgy tévedtetek ide, hogy eddig nem néztétek, szerintem egy gyors pótlást megérdemel "a jelenkor legjobb fantasy sorozata!"

Merlin - Kezdett a 4. évad

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr693279254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása