Az utolsó sárkány tojás

 2011.10.19. 06:23

Akár ez is lehetne a címe a Merlin következő részének, mert hogy nem Aithusa lesz, ha egyszer eljut az itthoni képernyőkre, abban biztos vagyok. Az epizódot Alex Pillai rendezte, aki most mutatkozik be a sorozatnál, így még nem tudni, mire számíthatunk, az író viszont a nagyszabású évadnyitót is jegyző Julian Jones, aki tavaly a Halászkirály birodalmába vezette el hőseinket. Idén az úti cél Aithusa, az epizód tartalmáról pedig az alábbiakat találjuk a hivatalos oldalon:

"A titokzatos Julius Borden (James Callis) egy mágikus rejtély hírével érkezik Camelotba, amely azzal fenyeget, hogy örökre megváltoztatja a királyság életét. Megtalálta a kulcs utolsó darabját, amely Ashkanar sírjához vezet, egy ősi síremlékhez, amely különleges kincset rejt: az utolsó megmaradt sárkány tojást. Borden híre érthető módon felkelti Merlin érdeklődését, aki megígéri, hogy segít a férfinak. Ám valójában ki ez a rejtélyes idegen, és ami még fontosabb, mi lehet a valódi szándéka a tojással?"

Elsőként a BBC One nézői tudhatják meg, szombaton 20.15-kor. Előzetes itt.

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr33313488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása