Negyedik évad a SorozatJunkie-n

 2011.10.28. 23:12

Kis késéssel, de végre a SorozatJunkie is foglalkozik a Merlin negyedik évadjának kezdetével. A ma megjelent írást Darkspell jegyzi, akinek jóvoltából már a tavalyi szériáról is olvashattunk két kritikát, amelyek jól érzékeltették a sorozat töretlen fejlődését. Az előre lépésen van a hangsúly most is. Mint írja, "az elmúlt egy-másfél évadnak ez az egyik legnagyszerűbb öcsívmentje: bár megmaradt a bohókásság, a viccelődés, az ugratás, de a másik (drámai) oldalon hatalmas lépéseket tettek."

Az írás egyben azt is jelenti, hogy immár a negyedik évadnak is van kibeszélője a népszerű filmes blogon. Azaz ott is lehet majd kommentálni a következő hetek epizódjait, vagy épp az eddigieket. Katt ide!

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr193337247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása