Ha már a Star Wars miatt nem vettem BluRay-lejátszót, lehet, hogy most mégis megteszem? Köszönhetően annak, hogy a producerek nem sajnálták rá a pénzt, és a negyedik évadot a legnemesebb celluloidra, 35mm-es filmre forgatták, kedvenc fantasym képi világa idén gyönyörűbb, mint valaha, és minden egyes epizód HD minőségben kerül képernyőre a BBC jóvoltából.

A nap híre, hogy ugyanez a minőség hamarosan korongon is birtokolható, a negyedik évad ugyanis a sorozat történetében először megvásárolható lesz BluRay lemezen. A HD minőségű lemezek január 23-án, a díszdobozos DVD-vel egy időben jelennek meg Angliában, és ugyanúgy előrendelhetők az angol Amazonról. Ráadásul az ára csak 5 Fonttal több, mint a DVD változaté! A csomagolás és az extrák megegyeznek.

Azt hiszem, most ért utol a HD korszak. Már csak az előző három évadot kellene szépen felkonvertálniuk...

Címkék: 4. évad merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr493354529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása