Megújult a "Merlin sorozat"

 2011.11.15. 22:12

Mármint a sorozatnak szentelt legnagyobb hazai rajongói oldal, amely nevében ilyen puritán - dizájnjában is megmaradt annak -, ám tartalomban annál gazdagabb. Az epizódok komplett gyűjteményét és a bőséges képgalériát magam is rendszeresen látogatom (előbbiből szokásom puskázni, például az alkotók nevét, utóbbi meg igazi kincsesbányának bizonyult, amikor a blog külsejét szabtam). De van most már fanfiction rovat is, amit kifejezetten izgalmasnak találok. Bár beleolvasni egyelőre nem mertem. ;) Ígérem, megteszem.
Első látásra minden az előnyére változott, s azt gondolom, az átszervezés valóban szükséges volt, hiszen az oldal a szerkesztő, Judy lelkes munkájának köszönhetően igencsak terebélyessé vált az évek folyamán. Örömmel látom azt is, hogy akadnak lelkes segítők.
Úgyhogy csak így tovább nagytesó, hajrá merlinsorozat.eoldal.hu!

"Artúr pedig ifjú, szőke herceg..." - De ezen a komplex karakterleíráson azóta sem tudom túltenni magam, Judy! :D 

Címkék: web

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr23385992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása