Miközben a negyedik évad izgalmai hamarosan tetőpontra hágnak és a sorozat gazdái a hosszútávú folytatás lehetőségével kecsegtetnek bennünket, érdemes tudni, hogy szép csöndben elkezdődtek az ötödik évad előkészületei.

Már előzőleg olvashattátok, hogy a forgatás a szokásos menetrend szerint, márciusban kezdődhet újra, ám ez nem jelenti azt, hogy ne zajlanának jelenleg is a munkálatok.
Julian Murphy a CultBox portálnak elárulta, mivel a folytatás jó ideje megkapta a zöld utat (júliusban érkezett a hír, hogy a BBC 2012-re is berendelte a sorozatot), az ötödik évad tervezése egy ideje már folyamatban van.

Jelenleg a cselekmény kidolgozásával foglalkoznak, és Murphy szavai alapján az évad első fele kezd már kikristályosodni.

Sara Hamill, aki tavaly a látványos dupla évadnyitó producereként bizonyított, idén pedig már valamennyi epizód gyártásáért felel, szintén megerősítette a következő évad munkálatainak hírét.

"Igen, én vagyok a Merlin V producere - már elkezdtünk dolgozni rajta..." - írta meg egy kérdésre válaszolva Twitteren.

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr453413015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freya_95 2011.11.26. 15:15:14

Ennek nagyon örülök :D
süti beállítások módosítása