Ma jelent meg Nagy-Britanniában a negyedik évad első fele DVD-n. A háromlemezes kiadványon a hat epizód mellett néhány kellemes extra is helyet kapott: audiokommentár, bakiparádé, képgaléria, valamint ami általában a legizgalmasabb, a kimaradt jelenetek.

Ilyenkor jön a sírás-rívás és értetlenkedés, hogy "ezt miért kellett kivágni", de higgyétek el, egy jó rendező tudja, hogy az epizód nem attól lesz jó, hogy mindent belezsúfol! A kevesebb olykor több, viszont utólag érdekes végignézni, hogy mely jelenetek estek áldozatul a vágóasztalon. Észrevehetitek, hogy nem is minden maradt ki teljesen; némelyik dialógus végül máshol, más környezetben, más beállításban kapott helyet. Persze, a szívem nekem is tud fájni egy olyan párbeszédért, ahol Lancelot megkérdezi Merlintől, mire számít Artúrtól, ha egyszer bevallja neki a titkát, vagy egy olyanért, amelyben Morgause az Áldottak Szigetének hajdanvolt fénykoráról mesél...

Címkék: videók 4. évad kimaradt jelenetek

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr153419744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása