Morgause ajándéka

 2011.11.30. 21:55

Már így is nagy kedvencem a hetedik rész az idei évadból, hát még ha ez a jelenet is helyet kapott volna benne!
Hogy mit látunk, elárulom a képek után.

Néhány hete a What's on TV nevű angol műsorújság a "Morgause visszatér!" felkiáltással harangozta be a hetedik epizódot, aztán Morgause nem tért vissza... Ők még nem tudták, hogy a jelenetet kivágták, ellenben részletesen kitértek rá az epizód ismertetésében.

Miután Morgana kis híján belehal az Emrysszel való összecsapásba, míg eszméletlenül fekszik, az alvilágban viszontlátja nővérét, akit feláldozott az Áldottak Szigetén. Morgause egy érmét ad át Morganának, amelytől visszanyeri erejét, visszajut az élők világába, és elkezdi szőni terveit Emrys felkutatására. Vélhetőleg az érme ugyanaz, amit Morgana a kilencedik részben elvisz a Dochraidnek (a szem nélküli banyának), illetve amit a tóba dob, hogy ez által visszahozza Lancelot testét a szellemvilágból.

Egy ilyen jelenetért tényleg nagyon fáj a szívem. Nehéz döntés volt kivágni - árulta el Twitteren Sara Hamill, az epizód producere. Az a fránya 45 perces játékidő!

A képek a Merlin negyedik évadát vetítő ausztrál csatorna, a Ten galériájából valók.

Címkék: 4. évad kimaradt jelenetek

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr163427198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.12.01. 14:09:36

Hát tényleg nagy kár érte! Mit nem adtam volna egy ilyen jelenetért! De reméljük, ha majd kiadják a második feléről a DVD-t akkor benne lesz ez is a deleted scenes-ben.

Spawn85 2011.12.06. 15:37:48

Nem baj, majd DVD-n kiadják vágatlanul. :)
(Vagy véletlenül felkerül a Net-re a vágatlan verzió. :D )
süti beállítások módosítása