Merlin 4x11 előzetes

 2011.12.04. 07:20

The Hunter's Heart (A vadász szíve) a Merlin idei tizenegyedik epizódjának címe, amely részben már a finálé felvezetésének is ígérkezik. A forgatókönyvet egy Merlin-újonc, Richard McBrien jegyzi, ám a rendezői székben ismét az "öreg róka" Jeremy Webb ül. Íme az előzetes, alatta pedig a rövid ismertetőt olvashatjátok.

"Morgana erős szövetségesre lel a délről jött hadúr, Helios személyében. Együtt kiötlik a tökéletes tervet, amellyel Camelot térdre kényszeríthető.
Miközben a királyság - és Artúr - figyelmét a gyönyörű Mithian hercegnő érkezése köti le, a veszélyt csak egy elkallódott barát jelezheti: Guinevere.
Ám mikor még frissek a múlt sebei, a szerelem valóban képes legyőzni mindent? Vagy mindenképp halálos nyílvessző hatol Camelot szívébe?"

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr213435483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása