Miközben a briteknél nincs már sok hátra az idei szériából, a tengeren túlra még csak ezután fog megérkezni a Merlin negyedik évadja. Az amerikai Syfy csatorna január 6-tól vetíti az új epizódokat - és ez a puszta tény elég ahhoz, hogy elmondhassuk: a Merlin jelenleg a legsikeresebb brit sorozat a tengeren túlon.

Egy hónappal az amerikai premier előtt megérkezett az évad első előzetese a Syfy csatornától, amit megtekinthettek az alábbiakban.

Azért, lássuk be, nem csak sorozatokban, hanem előzetesekben is erősebbek a britek... ;)

A harmadik évad idén a Syfy egyik legnépszerűbb sorozatának bizonyult, a finálé 1,87 millió nézőt ültetett a képernyők elé. Elnézve a fogadtatást, amiben az idei San Diego-i Comic-Con találkozón volt része az alkotóknak (néhány kép és szöveges beszámoló), a népszerűség vélhetőleg töretlen lesz 2012-ben is.

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr413444473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.12.07. 14:13:20

Ej, és vajon a magyar előzetest mikor láthatjuk? :) Bár az AXN Sci-Fi-ben bízva lehet, hogy nemsokára.

Most újra végigadják úgyis az első három évadot, én nem tartom kizártnak, hogy utána leadják a negyediket is.

Jess.Mesii 2011.12.07. 14:29:11

Rémes volt meghallgatni azt a narrációt. A gyönyörű brit akcentus után teljesen hazavágta nekem.
Magyarországon kíváncsi lennék, hogy valaha végig vetítik-e. Bár ha valaki nagyon szeret valamit az eljut hozzá még így is. :) bizonyítani tudom.

Spawn85 2011.12.08. 00:34:14

"Magyarországon kíváncsi lennék, hogy valaha végig vetítik-e."

Mivel az első három évadot is vetítették, így szerintem ezt is biztos fogják.
süti beállítások módosítása