Ötödik évad: Start!

 2012.01.30. 06:34

Bár némi tervező munka hónapok óta folyik, mától teljes gőzzel megkezdődnek az ötödik évad előkészületi munkálatai. Ezt Sara Hamill producer tette közzé twitteren. Az első blokk, vagyis az évad első három epizódjának forgatása vélhetően márciusban veszi kezdetét, addig azonban az előkészületek kötik le a stábot.
Hogy ez pontosan mit takar, azt szintén elárulta a producer:

"Költségvetés, forgatókönyvek, szereposztás, stábtagok kiválasztása, díszletek megépítése, ütemterv, külső helyszínek bejárása, jelmezek, sminkek és még sok egyéb!"

Az évadnyitóról egyelőre annyit tudunk, hogy az operatőr személyéről már született döntés, Dale McCready fényképezi a nyitányt, az író és a rendező személyét azonban még nem árulták el. Az évad első két része - az elmúlt két évhez hasonlóan - egy dupla évadnyitó epizód lesz.

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr663972805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása