Ma eldördült a startpisztoly, vagyis csattant a csapó; elkezdődött Walesben a Merlin ötödik évdjának forgatása.

A hírt másodkézből tudjuk, ugyanis Alice Troughton árulta el twitteren, aki bár egyelőre nem dolgozik az új évadon, gondolatban a stábbal volt ma:

A rendezőnő, aki tavaly a nyitóepizódot és a finálét is dirigálta, kérdésre válaszolva elárulta: szinte biztos, hogy a Doctor Whon nem, a Merlinen azonban reményei szerint fog dolgozni idén. Szeretem a munkáját, úgyhogy ebben én is reménykedem.

Ahogy azt korábban már olvashattátok, a dupla évadnyitó epizódot idén Justin Molotnikov rendezi Julian Jones forgatókönyvéből. Az operatőr a zseniális Dale McCready. A forgatás vélhetően nyolc hónapig fog tartani, a stáb elsősorban Walesben, nyáron és ősszel pedig egy időre Franciaországban filmez majd.

El sem hiszem, hogy ez már az ötödik év!

Címkék: forgatás 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr304312897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2012.03.13. 20:59:46

Hát ez a lehető legjobb hír amit ma hallottam:D Úristen! Jöhetnek a lesifotók! Jaj, újra elkezdődött az életem:D

ajna27 2012.03.17. 13:14:55

jól emlékszem, hogy a SD Comic Con-on jelentették be, hogy berendelték az 5. évadot? Akkor már csak 3-4 hónap és megtudjuk, mi lesz a sorsunk. Remélem, mert nagyon nem akarom még a végét.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.03.17. 13:51:05

@ajna27: Jól emlékszel. A korábbi években viszont mindig csak ősszel jött a hír, amikor már képernyőn volt az aktuális évad.
süti beállítások módosítása