Webb és Troughton is visszatér

 2012.03.19. 06:37

Úgy látszik, a Merlin producerei olvasták az ötödik évados kívánságlistámat. (Bár így lenne! :D) Vagy egyszerűen csak van szemük? Mindenesetre a következő évadnyitót, illetve az ötödik évad első blokkját rendező Justin Molotnikov után visszahozzák két kedvenc Merlin-rendezőmet is, Alice Troughtont és Jeremy Webbet, akiknek az elmúlt négy év legjobb epizódjait köszönhetjük. (Oké, nem kezdem el sorolni...)

A hír nem hivatalos, de maga Troughton árulta el, amikor twitteren megkérdezték tőle és Webbtől, mikor térnek vissza a Merlin stábjába. A válasz ez volt: "Előbb, mint ahogy számítottam rá."

Így az a három rendező már biztosan kiveszi részét az ötödik évad munkálataiból, akinek a közreműködésében év elején reménykedtem. Egy évadot azonban legalább négy rendező szokott jegyezni. Hogy idén is így lesz-e, és hogy ki lehet a negyedik (esetleg egy újonc?), kíváncsian várom.

Ami a színészeket illeti, a kerekasztal lovagjainak megszemélyesítői sorra csatlakoznak az egy hete kezdődött forgatáshoz. Tom Hopper (Percival) már múlt héten kamera elé állt, Eoin Macken (Gwaine) pénteken kezdett dolgozni az új évadon, Rupert Young (Leon) pedig ezen a héten ölti magára a sárkánycímeres jelmezt.

Címkék: forgatás 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr544324974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.03.19. 12:05:15

de jóóó!! :)
legalább valahol Percym az első a lovagok közül:)))
Alice & Jeremy tényleg a Király és Királynő, ahogy egyszer írtad (vagy itt, vagy a fórumban:$:D)
tűkön ülve várom az 5.évadot :)

ajna27 2012.03.19. 12:10:43

Szinte minden kívánságoddal egyetértek, remélem még sok teljesül belőlük:D Én azért bízom benne, hogy Lancelot marad ahol van, és azért néha jóóók azok a lassított felvételek :P
Csak már látnám őket :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.03.19. 15:02:27

de a Kerekasztal nem lesz "kerek" Lancelot nélkül :P na mondjuk egyelőre még elég alacsony a lovag-számunk, de remélem ebben az évadban jönnek új fiúk.. :))

Khal 2012.03.19. 19:45:25

mikor kezdik vetíteni az 5.évadot????

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.03.19. 22:39:12

@Khal: A BBC-n ősszel. Pontosabb dátumunk még nincs. Az első három évad szeptemberben indult, a negyedik október 1-jén, úgyhogy szeptember vége, október eleje tűnik sanszosnak.
süti beállítások módosítása