Erdőből a gyepre

 2012.05.01. 23:32

Nagy híreim nincsenek a mai napra, de két apró twitteres infót azért megosztanék.
Az egyiket a Merlin hivatalos csatornája tette közzé - csak hogy tudjátok, május 1-jén is zajlik a munka: ma egy erdőben forgattak, és valaki nagyon el volt sminkelve. Talán az öreg Emrys lépett színre?

A másik infó Alexander Vlahos twitter csatornájáról való: a forgatási nap végén a srácok tartottak egy késő esti edzést. Hiszen közeleg a május 20-i Soccer Six torna!

Végül egy ráadás hír: Ma tartották a londoni West Enden a Fast Girls című film sajtóvetítését. Ez az a mozifilm, amelynek egyik szereplője Bradley James (Artúr). Az első visszhangok - szintén twitteren - meglehetősen pozitívak. Úgy tűnik, a Fast Girls valóban a nyár "feelgood" filmje lehet a briteknél. Angol bemutató júniusban.

Valószínűleg Bradley nem volt ott a sajtóvetítésen. Hiszen az edzést mégsem hagyhatta ki! ;)

Címkék: forgatás bradley james

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr164483259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása