"Trónok harca" Sam a Merlinben

John Bradley-West is Pierrefondsban forgat

 2012.06.26. 23:59

Érdekes, hogy napjaink két fantasy sikersorozata, az HBO által készített Trónok harca és a BBC-n futó Merlin mennyire egy helyről meríti a színészeit.
Mivel a Merlin már az ötödik évaddal készül visszatérni, természetesen eddig főként a brit sorozat szereplőit láthattuk felbukkanni az HBO produkciójában (a zseniális Charles Dance-től, James Cosmón át, Joe Dempsie-ig), de úgy tűnik, mostantól fordított példákra is számíthatunk.
Az elmúlt hónapok egyik izgalmas híre volt, hogy Liam Cunnigham, a Trónok harca Ser Davosa szerepet kapott a Merlin következő évadnyitójában, ma pedig az HBO-sorozat emlékezetes figuráját, Samet játszó John Bradley-Westet fedezhették fel a Merlin-rajongók az ötödik évad franciaországi forgatásán. Íme az első fotó, majd egy egész alakos a hajtás után:

p0626_got_sam.jpg

p0626_got_sam2.jpg
forrás: twitter

Címkék: 5. évad forgatási fotó vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr114613680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása