Vendégszerep: James Fox király lesz

Emilia Fox nagybátyja a Merlinben

 2012.07.08. 12:11

james_fox.jpgÚjabb jó nevű angol színész, James Fox csatlakozott az ötödik évad szereplőgárdájához. A hír már májusban felröppent, amikor Richard Wilson elkottyantotta Twitteren, hogy épp együtt dolgozik a régi színész társsal, ám mostanra bizonyosságot nyert a dolog, Fox ügynökségi életrajzában ugyanis megjelent, hogy legújabb televíziós szerepét a Merlinben alakítja - King Rodor karaktereként fogjuk látni egy Ashley Way által rendezett epizódban.
Fox szerepeinek listája egyébként igen tekintélyes, közel száz filmben, illetve televíziós produkcióban szerepelt, köztük a Férfias játékokban, az Anna Kareninában, de az utóbbi években játszot a Tim Burton-féle Charlie és a csokigyárban és Guy Ritchie Sherloch Holmesában is.

Színész dinasztia

morgause180x151.jpgKülön érdekesség, hogy James Fox a Merlinben Morgause szerepét alakító kiváló színésznő, Emlia Fox nagybátyja. A Fox család számos szállal kötődik a brit színházi és filmvilághoz. James Fox nagyapja Frederick Lonsdale színházi szerző volt, míg szülei Robin Fox színházi ügynök és Angela Fox színésznő. Két testvére Erdward Fox (Emilia édesapja) színész és Robert Fox filmproducer. Öt gyermeke közül fia, Laurence Fox szintén színész, unokáinak anyja pedig Billie Piper színésznő.

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr964635404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.08. 21:32:18

Bizony ő sem kis név. Szóval nem semmi, hogy ő is lesz a Merlin-ben.
süti beállítások módosítása