Merlin-előzetes a BBC-től!

Original British Drama

 2012.07.28. 15:28

Úgy látszik, a BBC is olyan türelmetlen, mint mi, mert váratlanul már a mai nap elkezdték vetíteni az ötödik évad előzetesét. Úgyhogy alább láthatjátok az új évad első hivatalos képkockáit, királynéval, kerekasztallal, Liam Cunninghammel, hóval, Dochraiddel, Morganával, szokatlan zeneválasztással (Muse: Knights of Cydonia) és minden jóval, ami negyven másodpercbe belefér!

Nem tudni biztosan, hogy ez a trailer ugyanaz-e, mint ami péntek este, főműsoridőben kerül adásba, viszont biztosan nem ugyanaz, mint amit a Comi-Conon vetítettek nemrég.

Köszönet NapShénak, aki a linket küldte!

Címkék: trailer 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr254683632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.28. 22:01:59

a linkért nincs mit:) (igazából csak reménykedtem benne, h tudok még valami újjal szolgálni Neked:) )

ami a videót illeti: fájlalom, hogy az a két aprócska Percys képkocka kimaradt belőle... viszont az, hogy a "Camelot fantomja" jelenetnél(khm, akarom mondani: mikor leszakad a csillár a kerekasztalra:D), Artúr királyunk jobbján Percy látható... csak nekem dereng úgy, hogy a legenda legtöbb verziójában az Lancelot helye szokott lenni?:$ (mert ha ehhez hozzátesszük még a Percy & Gwen kettesben a börtön-részlegen, és Gwen nem is olyan tökéletes, mint gondolnánk-dolgot, nos...:$$$
AKKOR MOST HOGY IS VAN EZ?:S

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.28. 22:45:45

@NapShe: Látom, kikockáztad. :D
Én ilyen messzemenő következtetést biztos nem vonnék le abból, hogy Percival áll Artúr jobbján. :) Aztán majd kiderül, van-e ennek jelentősége.

@Caretha: A BBC szeret menő zenéket használni az előzeteseiben. ;)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.28. 22:55:16

@Balinor:
"Látom, kikockáztad. :D" - - csak így érdemes :) :$
igyekszem nem elhamarkodott következtetéseket levonni... (csakhogy gyakorlatilag a semmiből kitalálni, hogy mégis mi fog történni - - hát..nehéz...:S:$ :((( )

Fanni95 2012.07.29. 10:07:15

Lancelot már nehezen állharna Arthur jobbján...pedig az az ő helye tényleg. De azt sem hiszem hogy belekezdenének egy új szerelmi háromszögbe... Az már kicsit bizarr lenne.

Valkea 2012.07.29. 10:53:11

Viszont ha megnézitek, 0:14-nél, amikor mutatják az egész kerekasztalt, akkor Gaius ül Artúr jobbján. Bal oldalt Gwen, és a Gwen melletti szék üres. Először arra gondoltam, hogy az talán Merlin helye lehet, de aztán észrevettem, hogy Merlin ott álldogál a háttérben (jobb felső sarok). A bal felső sarokban meg az a lány, aki elméletileg Gwen szolgálólánya.
Na de akkor kié az üres szék?

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.07.29. 11:33:32

@Balinor: Imádom a BBC-t :)

@NapShe: lassan rémálmaid lesznek erről... :P De szerintem se egy szerelmi szálról van szó, bár az tuti, hogy lesz valami Percyvel - a börtönös jelenet miatt, és hogy hiányzik a kerekasztaltól. De ez nem feltétlen jelent szerelmi szálat, akár mágia is lehet a dologban. Sőt, amennyire erősen sugallták a producerek és a színészek is, hogy sokkal nagyobb szerepet kap az Arthur vs. Magic vonal, én inkább erre tippelnék. És Angel mondta, hogy Gwen és Arthur kapcsolata erős és bizalomteljes :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.29. 11:50:44

kérdés kérdést követ...:S
azt esetleg tudja valaki, hogy a 4.évad végén (Gwen koronázása) hol a csudában volt Percy?:S nem lett volna ott a helye Leonék mellett?:S :$

Chaya · http://mywebgate.yolasite.com 2012.07.29. 16:06:37

Óóó, nagyon-nagyon izgalmas lesz az új évad! Legalábbis az előzetes alapján úgy tűnik, nem lesz okunk panaszra, lesz benne minden, amire Merlin-rajongóként vágyunk. Egy jelenetet azért mutathattak volna Mordreddel. A zene szokatlan, bár érdekes választás.

Merry 2012.07.29. 20:40:27

Én nem kockáztam ki de nagyon fel vagyok csigázódva. Esetleg Morgana mentálisan bántalmazza majd Gwent?
Kedves BBC! Kérlek mielőbb vetítsétek le az 5. évadot vagy mondjatok valami biztosat Percivalról mert Napshee-t már kétségbeesésbe hajszoljátok! Nem venném én se a szívemre ha megint elveszítenénk egy kedves lovagot.
Ha nem Istenben hinnék már állítottam volna egy házi oltárt Morgana-nak :D Azok a mosolygások! De egy kocka se volt Mordredről. Sokat kell még aludni 3.-ig. Remélem az a tralier már lesz legalább 2 perc. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.29. 21:47:39

@Merry: köszi a "védőbeszédet"! (BIZONY ÁM BBC, ne kergessetek kétségbeesésbe!!!az nem jó dolog...:S:$)

a másik trailer-ben felbukkan Mordredünk egy pillanatra, azt a képkockát tumblr-on nagyon sokan megosztották.:)

Fanni95 2012.07.30. 11:33:47

Mondjuk arra az üres helyre visszatérve...az Arthur mondakör szerint a kerekasztalnál az utolsó kimaradt hely Galahad-é a legjobb lovagè...de javítsatok ki ha tévedek :-)
Ez most úgy eszembe jutott, de nem hiszem hogy a vendégszereplők közül mondjuk Alfie Stuart őt testesítené meg.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.30. 13:04:26

@Fanni95: Galahad-re már régóta fentem a fogamat :P
(bár nem hiszem, hogy belevennék.. az már majdnem egyet jelentene a Grál-kutató akciócsoporttal, amiben ugyebár Percy is benne lenne.. és ez ellenkezne a "Percyről nem mondunk semmit"-elvükkel...)na, mindegy, számomra már egy ideje úgyis Sir Percival = Titokzatos Lovag :)

Merry 2012.07.30. 13:10:02

@NapShe: Titokzatos és keveset szerepel. Na jó tudom nem a lovagok körül forog a sorozat de már mindannyiuknak volt saját epizódja csak neki nem. Lehet hogy Galahad-et még beveszik csak más formában. Mint Tristan-t is.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.07.30. 13:11:43

@Merry: ha Izolda életben maradt volna, akkor lehetett volna az ő gyerkőcük is Galahad :P :D (ha már csavarnak mindenen még egyet :D)

siu 2012.07.30. 18:25:01

Igy hogy olvastalak titakat vetődött fel bennem a kérdés. Mordred Mordredként jön vissza vagy álnéven???? pl Galahad??? Durva lenne...
süti beállítások módosítása