Erin Richards az 5. évadban

 2012.08.21. 23:58

erin_richards.jpgErin Richards walesi származású színésznő, akit legtöbben talán a Being Human című angol sci-fi sorozatból ismerhetnek, szerepet kapott a Merlin ötödik évadában. Maga árulta el Twitteren, hogy ma volt az első napja a Merlin forgatásán. Ez aligha jelenthet mást, mint hogy az évadzáróban fog felbukkanni. Az ügynökségi adatlapja szerint egy Eira nevű karaktert játszik.

A színésznő elárulta Twitteren azt is, hogy az első nap rögtön talpig sáros, valamint hogy a Morganát alakító Katie McGrathtal volt ma közös jelenete.

A finálé rendezője egyébként - várakozásainknak megfelelően - Justin Molotnikov, aki az ötödik évadnyitót is jegyzi. A rendező ügynökségi oldalán az áll, hogy az évad záróblokkjában három epizódot rendez. Nekem gyanús, hogy az valójában csak két epizód (legalábbis az elmúlt években az volt a gyakorlat, hogy a dupla évadzáró előtti részeket más rendezi), de könnyen lehet, hogy változtattak az eddigi gyakorlaton. A negyedik évados epizódjai után Justin Molotnikovnak minden mennyiségben örülni tudok, és tegnap Alice Troughton is tett olyan utalást, mintha rendezne még az idei évadban.

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr954725073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.08.26. 11:48:46

Így kép alapján egész helyes csaj ez az Erin Richards :)
süti beállítások módosítása