A nagyszabású nyitány után jövő szombaton érkezik az évadnyitó epizód második része a BBC-re. A csatorna máris leadott egy előzetest, amit alább láthattok, a hajtás után pedig elolvashatjátok a folytatás rövid ismertetőjét, valamint a második rész szereposztását.

Merlin 5x02 - Arthur's Bane - Part 2

Mire a hajnal felvirrad a jeges tundra fölött, Merlin és Artúr a kimerültség határán jár. Minden kínzó lépéssel közelebb kerülnek Ismere föléjük tornyosuló erődjéhez, Merlin félelme pedig egyre csak fokozódik. Vajon miféle játékot játszik Mordred? És milyen hatalmas titkokat keres Morgana és a druida Ruadan a tekervényes katakombák mélyén? Úgy tűnik, ezúttal még Merlin sem tudja visszatartani Artúrt, hogy besétáljon az oroszlán barlangjába... Mert a sivár puszta közepén csupán egy dolog biztos: Albion nagy próbatétele immár elkezdődött.

(október 13. 20:25 - BBC One)

Merlin - Colin Morgan
Artúr - Bradley James
Ruadan - Liam Cunningham
Euchdag - Josette Simon
Gaius - Richard Wilson
Morgana - Katie McGrath
Mordred - Alexander Vlahos
Gwen - Angel Coulby
Sefa - Sophie Rundle
a sárkány hangja - John Hurt
Sir Gwaine - Eoin Macken
Sir Percival - Tom Hopper
Sir Elyan - Adetomiwa Edun
Sir Leon - Rupert Young
Ragnor - Stephen McCole

Írta: Julian Jones
Rendezte: Justin Molotnikov

Címkék: trailer 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr284824071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása