Év elején az ötödik évados kívánságlistámra felírtam, hogy lássuk már a bosszúszomjas Odin királyt, akinek régóta rendezetlen ügye van Artúrral. Odin régi rossz szokása, hogy merénylőket küld Camelotba, de egy jelenet erejéig már személyesen is találkoztunk vele a második évad elején. Íme az emlékeztető:

Artúr még hercegként megölte párbajban Odin fiát, ezért a gyászoló király bosszút esküdött Camelot trónörököse ellen. Legutóbb Artúr születésnapján kívánta megöletni a herceget, ennek a balul elsült merényletnek lett a következménye Uther halála és Artúr trónra lépése.

Mint a következő rész szereplőinek listájából kiderül, a kívánságom teljesülni fog, de talán nem csak én örülök neki, hogy Odin az ötödik évadban végre előtolja a képét.
Ráadásul a szerepet ezúttal is Fintan McKeown fogja játszani, ami a nyúlfarknyi bemutatkozás és az eltelt évek miatt akár nem is lett volna szükségszerű, de ezért külön jó pont jár a producereknek. Mondom ezt annak ellenére, hogy az ír származású színész fizimiskája elég sokat változott az évek folyamán; tavasszal megfordult a Trónok harcában, ahol, bevallom, nem ismertem fel.

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr74865205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása