Micsoda epizódot kaptunk ezen a héten! Jövő héten pedig visszatér kedvenc Merlin-íróm, Julian Jones. Ráadásul, ha Julian Jones küldetéses epizódot ír (lásd: A főnix szeme), azt a szokásosnál is nagyobb izgalommal várhatjuk. És ha ez még nem lenne elég, korábban egy interjúban elmondta, hogy a most következő rész az egyik kedvence idén. Lássuk hát az előzetest, aztán elolvashatjátok a rövid ismertetőt és az epizód szereplőlistáját.

The Dark Tower

"Amikor Gwen figyelmeztetés nélkül eltűnik Camelotból, Merlin tudja, hogy csak egy ember lehet felelős ezért: Morgana. Artúr eltökélt, hogy megmentse királynéját, de nem lesz könnyű dolga; Gwen foghelye a Sötét Torony, egy hely, amely álmaikkal kísérti az embereket...

Artúrnak és lovagjainak máshoz nem fogható küldetésre kell vállalkoznia, olyan vidéken küzdve keresztül magukat, amely rejtett veszélyekkel, halálos akadályokkal és mágikus lényekkel van teli. Ahogy közelednek a célhoz, úgy hatalmasodik el Merlinen a félelemérzet. Vajon miféle álnok játékot játszik Morgana? És ami fontosabb, mi az a végső próbatétel, ami a toronyban várja őket?"

(november 10. 20:20 - BBC One)

Merlin - Colin Morgan
Artúr - Bradley James
Gwen - Angel Coulby
Morgana - Katie McGrath
Sir Elyan - Adetomiwa Edun
Gaius - Richard Wilson
Sir Leon - Rupert Young
Sir Percival - Tom Hopper
Gwaine - Eoin Macken
Mab királynő - Kelly Wenham
a sárkány hangja - John Hurt

írta: Julian Jones
rendezte: Ashley Way

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr74886342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thorr5 2012.11.04. 08:44:23

Már alig várom :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.04. 09:29:29

@Thorr5: én jobban várnám, ha az előzeteséből kihagyták volna, hogy Percy megsérül... :(
annyira félek attól, hogy .... (úgyis tudjátok..) DE UGYE NEM FOG?? please, vki nyugtasson meg ! :(

.Zápor. 2012.11.04. 10:20:27

@NapShe: Biztosan nem, ő egy kész szikla, a fegyverek éppencsak megkarcolják:) Nem hiszem, hogy az "elit lovagok" közül újra megölnének valakit (legalábbis remélem). Lancelot halála elég sokkoló volt több évadra is.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.04. 10:23:00

@.Zápor.: <3 KÖSZÖNÖM! igyekszem ezt mondogatni magamnak, talán szombatra elhiszem.. az rémiszt meg, hogy senki nem volt a közelében.. mármint mondjuk Merlin.. mert ha így lenne, akkor használhatná az erejét, ahogy már annyiszor (mert már Percyt is mentette meg az erejével, 4.4 fullasztó-altató-mérgező-gombolyag-a-vacsiba--módszer. És annak külön örülnék, ha Percy tudná meg "elsőként" a titkát..mármint ééértitek:$

.Zápor. 2012.11.04. 10:57:43

@NapShe: Ő szerintem jól reagálna, ha megtudná Merlin titkát, nem az az "Úristen, varázsló, nyírjuk ki!!!" típus:) Tényleg kellene már Merlinnek egy szövetséges a lovagok között, és Percy szerintem jobb lenne, mint Gwaine ("Fagy, farkasok, munka a bányában... és a hajam még mindig tart!:DD)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.04. 11:04:28

@.Zápor.: én is így gondolom ( a zárójeles résznél konkrétan felröhögtem, megalapozta a napomat, THX :) )

Thorr5 2012.11.04. 14:52:41

@NapShe: Nem gondolom, hogy likvidálnák :)!
Szerintem is elég volt már nekik Lancelot nem húznának ki még valakit a fő lovagok közül :)

Thorr5 2012.11.04. 14:56:49

Nektek nem hiányzik egy kicsit Merlin és Mordred között az a kicsit elbeszélgessenek a varázslatról vagy valami egy apró kis varázslat nem tudom nem az igazi még :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.04. 18:32:12

@Thorr5: nekem a telepatikus egymásnak beszólogatós persze-tiszta-szeretetből-dolog hiányzik... de nagyon :(
süti beállítások módosítása