Olyan jó Alice Troughtont ismét a Merlin rendezői székében tudni! Ő rendezi és Julian Jones írja az ötödik évad következő részét, amely a tartalom ismertető és az előzetes alapján is izgalmas epizódnak ígérkezik. Lássuk mindkettőt!

The Hollow Queen

"Amikor Merlin belemegy, hogy segítsen Daegalnak, egy fiatal druida fiúnak, veszélyes küldetést vállalva kénytelen elhagyni Camelotot. Mivel azonban a fellegvárban minden figyelem a rettegett amatai Sarrum látogatására irányul, úgy tűnik, senki nem fogja észrevenni a távollétét.

Ám ahogy az ég sötétbe borul, úgy válnak egyre sötétebbé Merlin gyanakvásai is. Vajon Daegalnak is megvan a maga titka? És meg lehet-e bízni egy olyan könyörtelen emberben, mint a Sarrum? Az ifjú varázsló hamar ráeszmél, hogy szörnyű hibát vétett."

(november 24. BBC One)

Merlin - Colin Morgan
Artúr - Bradley James
Sarrum - John Shrapnel
Morgana - Katie McGrath
Gwen - Angel Coulby
Daegal - Alfie Stewart
Gaius - Richard Wilson
Mordred - Alexander Vlahos
Sir Gwaine - Eoin Macken
Sir Percival - Tom Hopper
Sir Leon - Rupert Young
Albin - Matthew Clancy
Gerin - Mitch Benn
a sárkány hangja - John Hurt

írta: Julian Jones
rendezte: Alice Troughton

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr574912598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása