Richard McBrien duplázik, vagyis ő írja a Merlin következő részét is, a tizedik epizódot. Köszönthetünk viszont egy új rendezőt, az ír származású Declan O'Dwyert, aki a Being Human című BBC-produkcióval már bizonyított. Kíváncsian várom, mit alkot a Merlin stábjával. Következik az előzetes és az epizód pár mondatos ismertetője a BBC-től.

The Kindness of Strangers

"Morgana félelmetes embervadászatot vezet régi ellensége, Alator, a Catha elfogására, mert semmi kétsége afelől, hogy ő pontosan meg tudja mondani, hol találhatja meg Emryst. Merlin élete még sosem volt nagyobb veszélyben, de amikor a titokzatos Finna felajánlja segítségét, benne vajon megbízhat-e? Vagy sarokbaszorítva találja magát, ahonnét nincs menekvés?"

(december 8., BBC One)

Merlin - Colin Morgan
Artúr - Bradley James
Gwen - Angel Coulby
Morgana - Katie McGrath
Mordred - Alexander Vlahos
Gaius - Richard Wilson
Sir Leon - Rupert Young
Sir Gwaine - Eoin Macken
Sir Percival - Tom Hopper
a sárkány hangja - John Hurt
Finna - Sorcha Cusack
Alator - Gary Lewis
Beroun - Barry Aird

írta: Richard McBrien
rendezte: Declan O'Dwyer

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr174942346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása