Két interjú részletet is közzétett tegnap a BBC, amelyekben a Merlin színészei beszélnek a sorozat lezárásáról. Az alábbi felvételen a Mordredet alakító walesi színész, Alex Vlahos nyilatkozik a BBC Newsbeat című adásának.

Alex szerint briliáns befejezés vár ránk, amely hatalmas és grandiózus, nagyszerűen kivitelezett, fantasztikus harci jelenetekkel. Ugyanakkor a finálé - ahogyan fogalmaz - Artúr és Merlin csodálatos "love sztorija", a maga plátói értelmében, természetesen. "A lehetséges legjobb módon mesélve el. Úgy vélem, a rajongóknak tetszeni fog. Nekem tetszene nézőként."
Elárulja, hogy sokan fognak meghalni a befejezésben. "Nem mondom meg, hogy ki, hogyan és miért, de nem mindenki története ér véget boldogan." Nevetve teszi hozzá, hogy remélhetőleg senki karácsonyát nem fogja ez elrontani.
Ám szerinte a nézők büszkék lesznek a sorozat befejezésére. "Én különösen elégedett vagyok azzal, ahogy Mordred karaktere végzi." Úgy véli, a producerek helyénvaló lezárást alkottak. "Nem feltétlenül harsonákkal és trombitákkal, de az emberek remélhetőleg elégedettek lesznek." Bár az utolsó gesztusa azért kérdőjelet biggyeszt a mondat végére...

A második videóban a négy főszereplőt láthatjuk. Colin Morgan (Merlin) és Bradley James (Artúr) nagy egyetértésben állítja, hogy a sorozat jó befejezést kapott. Katie McGrath (Morgana) pedig arról beszél, hogy jó volt elejétől végéig eljátszani a karakterük történetét.

Mindkét felvételt BJsRealm Youtube-csatornája oszotta meg.

Címkék: interjú 5. évad katie mcgrath bradley james colin morgan angel coulby alex vlahos

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr634977003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoe86 2012.12.22. 19:56:24

WE WILL SEE :)

már nem kell sokat várni, és
kiderül, hogy hogy végződik ez az öt éves utazás!
kívánom hogy legyen igazuk és legyen
BOLDOG KARÁCSONYUNK MINDANNYIUNKNAK!
<3

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.12.23. 10:29:00

@Zoe86: tegnap este az utolsó (igazán tényleg sokatmondó :P) trailer után (úgyszólván alvás helyett:P) azon morfondíroztam, mi lesz a vége..
mert hát Angel a trónon, ez eddig oké, viszont amennyiben Arthur tényleg meghal a sori végén, akkor ugyebár a legendának van egy olyan verziója, hogy Mordred nos hát... nőül veszi Gwent... persze gondolom ez az esély itt nem áll fenn, de azért furi volt erre gondolni. Persze annyi fajtája van a legendának (hiszen ettől legenda :D)... :) most is olvasok épp egyet, ami nagyon bejövős. :) egy 4részes könyv, a GRÁL :) a 2.részénél tartok, ami - természetesen- Percivalról szól :))) és hát vannak hasonlóságok és különbségek a mi-verziónkhoz képest :) de ez nem gátol meg abban, hogy a "mieinket" képzeljem a helyzetekbe, még akkor sem, ha itt a Tó Úrnője és Gwen is szőke.. :D mert hát tudjátok: ez részletkérdés:P:D (bocsi az offért:$$$)

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :)
süti beállítások módosítása