Legjobb. Merlin. Videó. Evör.

 2011.05.14. 07:20

Hogy jól induljon a hétvége...

Volt már itt szó a rajongói videókról, amelyek témában és minőségben is sokfélék, de legfőképp rengeteg van belőlük. A sokaságból szeretnék olykor kiemelni egy-egy gyöngyszemet, ahogy legutóbb Chayiana zseniális crossover Merlin-előzetesét: Camelot útikalauz stopposoknak. Az egyik kedvencem, egyszerre ötletes, humoros és technikás; ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.
Múltkor megígértem, hogy ide fogom hozni a készítő másik remekét, ami talán a kedvencem minden Merlin-vedeó közül. Ezúttal nem egy trailert láthatunk, hanem egy karaktervideót: Merlin, a jó munkás ember, aki húzza az igát reggeltől estig ("kilenctől ötig"), közben csöndben megmenti a királyságot, ám elismerésre aligha számíthat. Ez a mi Merlinünk, nem igaz?

Némi bosszúság, hogy a videó szerzői jogi problémák miatt lekerült a Youtube-ról nem sokkal azután, hogy felfedeztem. Ráadásul a gondot nem is a Merlinből kivágott részletek jelentették, hanem az aláfestő zene: Dolly Partontól a 9 to 5 (tökéletesen passzol a képkockákhoz). Szerencsénkre a Vimeónál enyhébb a szigor, náluk a videó jelszóval védve megmaradhatott.

Ez pedig azt jelenti, hogy a lejátszáshoz az alábbi mezőbe be kell írni: manservant Ennyi fáradságot azonban bőségesen megér. :)

 

Címkék: videók

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr802902354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beti23* 2011.07.01. 11:51:06

Én nagyon egyetértek ezzel a videóval van aki azt mondja hogy nem kell úgy imádni Merlint mert nem csinál semmi extrát de szerintem igen és megérdemelné hogy néha meg is hálálják neki.
süti beállítások módosítása