Amerika is várhatja az 5. évadot

Januárban érkezik a folytatás a tengerentúlra

 2012.05.18. 02:05

Miközben a BBC - szokásához híven - csak néhány héttel a premier előtt fogja elárulni, mikor tér vissza a Merlin az ötödik évaddal (erős tippem szerint szeptember utolsó szombatján), az amerikai Syfy csatorna már most kitűzte a folytatás időpontját. A tegnap kiadott műsorrendből kiderül: az ötödik évad a jól bevált recept szerint 2013 elején kerül képernyőre a tengerentúlon, azaz a Merlin új részeit január 4. és március 29. között láthatják az amerikai rajongók.
Akiknek a száma évről évre nő. Idén a negyedik évad epizódjait átlagosan 1,7 millióan nézték "élőben" a Syfy csatornán, ami 14%-os emelkedést jelent a harmadik és 34%-os növekedést a második évadhoz képest. Ami még többet mond, ezekkel a számokkal a Merlin eddig az év legnézettebb sorozata a csatornán.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy jelezzem: az elmúlt napokban aktualizáltam a sorozat nézettségével foglalkozó összeállítást, amely immár kibővült az amerikai számokkal is. Merem állítani, hogy ennél alaposabb áttekintést jelenleg nem találtok az interneten a Merlin nézettségi adatairól. Elolvashatjátok ide kattintva.

Címkék: 5. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr314523502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása