Májusban is képernyőn

 2011.04.22. 23:27

Érdekes, hogy bár két év késéssel érkezett el hozzánk a Merlin, a szeptemberi bemutatkozása óta lényegében folyamatosan képernyőn van a sorozat.
Az első évadot az RTL Klub mutatta be, de még mielőtt a végére értek volna, már műsorra tűzte az AXN Sci-fi is, ahová januárban szünet nélkül érkezett a még jobb második évad. Az epizódokat aztán hétvégenként ismét láthatta a közönség, majd márciusban az AXN is elkezdte vetíteni az első két évadot, hétköznaponként. Múlt héten értek a végére, de máris ismét látható, ezúttal hétvégenként.
Nos, mire a szombat-vasárnapi dupla részek elfogynak az AXN-en, a kistestvér AXN Sci-fi újból elkezdi a sorozatot...

Így május 2-tól minden hétköznap 20.00 órai kezdettel (ismétlés másnap 10.00 és 16.00 órakor) jön újra az első évad.

Igazán örülök, hogy folyamatosan képernyőn van a Merlin, mert minden ismétlés jó alkalom, hogy újabb nézők fedezzék fel maguknak. Ám a nagy kérdés továbbra is az, hogy a kiváló harmadik évadnak meddig kell várnia a sorára...

Címkék: vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr652848773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.04.23. 02:38:57

De jó fejek ezek az AXN-esek. Két hete Twitter-en elejtettem, hogy kár, hogy vége a "Bionic Woman"-nek, mert már kezdtem hozzászokni, hogy hetente tudom nézni Michelle-t a TV-ben. Na, kb. azóta ismétlik a "Merlin" 1. Évadot. :D És most újra...lehet, hogy kedvelnek engem. :D :D

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.04.23. 09:20:28

:) Valójában nem is csak az elsőt, hanem az első két évadot adják újra.

Még jobb fejek akkor lesznek, ha végre előkerül a harmadik. ;D

Spawn85 2011.04.24. 02:05:30

Azt gondolom én is, hogy nem csak 1. Évadot adják le. Szerintem hétvégente is majd jön a 2. Évad is. Aztán előbb-utóbb biztos a harmadik is.

A lényeg, hogy akárhányszor kezdik ismételni a sorozatot, mindig az 1. Évaddal kezdik (mondjuk vicces lenne, ha nem így lenne), én meg annak csak örülök. :)
süti beállítások módosítása