Lancelot "túlórázik"

 2011.06.21. 23:40

Jelentem, Lancelot egyéni csúcsot dönt a Merlin negyedik évadjában. Hogy pontosan miben? Ez lesz az első év, amikor nem csak egyetlen epizódban fogjuk látni őt.
Pedig erősen tartottam tőle, hogy az évadnyitó után ismét eltűnik a színről, ahogy azt már megszoktuk tőle (néhány rész erejéig biztosan így is lesz), pláne, hogy a karaktert alakító Santiago Cabrera fontos munkát kapott a tengeren túlon - szerepel a Fox csatorna Alcatraz című sikergyanús sorozatában. Megkezdődött azonban a harmadik blokk forgatása Franciaországban, és az elsőként érkezett lesifotón Santiagót láthatjuk az Artúrt játszó Bradley Jamesszel, így már szinte bizonyos, hogy Camelot hű lovagja az évad második felében is szerepel.

Ne vegyétek készpénznek, de szerelmi háromszöget sejtek a folytatásban! ;) Aztán majd meglátjuk...

A képet eredeti méretben megtaláljátok ebben a galériában, ahol számos májusi fotó mellett szerepel még egy friss kép Bradleyről, szintén a lovagi tornás páncélzatában.

Címkék: 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr893004692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2011.06.22. 10:26:11

nem hiszem hogy örülnék szerelmi háromszögnek...Arthurhoz tökéletesen illik Gwen és Lancelotot is nagyon szeretem. nek akarom hogy valamelyikük rosszul járjon. Lancelotnak kellene találni valaki mást:)

Spawn85 2011.06.22. 10:41:21

Hát...ha ebben követik az eddig ismert legendát, akkor bizony kell szerelemi háromszög Arthur-Guinever és Lancelot között.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.06.22. 12:06:10

Egyelőre nekem sem könnyű elképzelni, de szerintem lesz, csak - ahogy azt megszokhattuk - kicsit másképp. És valószínű, hogy a dolgok végül jóra fordulnak, míg a legendában az események Camelot bukásához vezettek.

Spawn85 2011.06.23. 18:45:00

Én nem vagyok benne biztos, hogy a végén a dolgok jóra fordulnak. Elvégre egy brit sorozatról beszélünk, nem amerikairól. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.06.23. 19:57:33

Mondhatnám, épp ezért nem kizárt, hogy szakítanak a szokványos végkifejlettel. :) De mindig az a kérdés, hol fog véget érni a sorozat. Ha öt évadban gondolkodunk, szerintem Camelot bukását nem fogjuk látni, és keserű szájíz nélkül ér véget a történet. Ha lesz még legalább 3-4 évad, akkor mások a tippjeim.

Spawn85 2011.06.24. 19:40:01

Ez az 5 Évad ez biztos? Mármint, hogy annyiban gondolkodnak a készítők?
Amúgy nem tudom a briteknél mennyire jellemzőek egy 7 vagy akár 8 Évados sorozatok. Bár azért vannak.
Kérdés, hogy ebben a történetben van-e még annyi, hogy esetleg elhúzzák 8 Évadig?

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.06.25. 21:39:36

Az alkotók több interjúban elmondták, hogy 5 évadra tervezték a sorozatot. Tavaly ősszel már lehetett olvasni azt is, hogy mivel a nézettség nem csökken, hanem nő, minden esély megvan rá, hogy ez össze is jön.
Egy év elei interjúban viszont már azt is megkérdezték az egyik producertől, hogy a siker láttán nem akarják-e átütemezni hosszabb távra a sorozatot.

A középkori angol irodalom nagy részét az Artúr-mondakör teszi ki, így valószínűleg bőven tudnának még meríteni belőle témákat és kalandokat. A kérdés inkább az, amiről korábban már diskuráltunk, hogy a színészek meddig akarnak maradni.
süti beállítások módosítása