Colin és a varázserő

 2011.10.04. 07:54

Ez annyira jó, hogy muszáj ide hoznom. "Az angol kult sorozatok legszexibb férfija." Mostantól ezt a kitüntető címet ízlelgetheti Colin Morgan, a Merlin 25 esztendős címszereplője - legalábbis a CultBox portál szavazóinak ítélete alapján.

A weblap szeptember hónap folyamán tette fel a kérdést, kit tartanak az olvasók a legvonzóbbnak az angol sikersorozatok színészei közül. Matt Smith, a Doctor Who sztárja még éppen befért az első ötbe, a negyedik helyet maga Artúr herceg, azaz Bradley James csípte el, mindössze pár száz szavazattal lemaradva a Sherlock címszereplője, Benedict Cumberbatch mögött. Másodikként a Spooks színésze, Richard Armitage végzett, míg a szavazás győztese - több mint tízezer szavazattal - a mi Colinunk.

Úgy látszik, a lányok buknak a szerény szuperhősökre. Vagy az elálló fülekre? :) Akárhogy is, ez a kiemelkedő tehetségű ír fiú - akihez nyolcvan éves nénik lépnek oda az éjféli misén, hogy a Merlin folytatása felől érdeklődjenek - minden elismerést megérdemel. Még ezt is.

A teljes listát és Colin szerény reakcióját megtekinthetitek itt.

Címkék: colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr363276892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.10.10. 17:46:26

Jéééézusoom!! Már elnézést...de mi a fene van az angol nőkkel? Bradley még engem is megingatott a "fúj.szőke.kékszemű.pasik" világnézetemben...és ennyi? Na szép...Elálló fülek...:// Brrr...mi van veletek angolok?:D
süti beállítások módosítása