A komor, drámai és meglehetősen nagyívű nyitókaland után egy újabb izgalmas epizód következik. A rendezői székben továbbra is Alice Troughton ül, ám a forgatókönyvet ezúttal Howard Overman (Gedref labirintusa, Lancelot és Guinevere, Az apák bűne, A szívek királynője - hogy csak néhány korábbi epizódját említsem) jegyzi. Következik az előzetes, alatta pedig elolvashatjátok az epizód rövid ismertetését, amelynek eredetije a hivatalos oldalon lelhető fel. Az epizód címe: The Wicked Day (A gonosz/komisz nap).

"A hatalmas fellegvár a herceg születésnapi ünnepségének előkészületeitől hangos. Ám Artúr régi ellensége, Odin gondoskodni kíván róla, hogy Camelot örökre megemlegesse ezt a mulatságot. A vendégseregletben meglapul egy halálos orgyilkos, aki lecsapni készül.

Mire a forgatag elcsendesül, Camelot feldúlva áll. De Merlin vajon meddig hajlandó elmenni, hogy helyrehozza a dolgokat? Vajon valóban kockára tesz mindent, és felfedi a titkát?"

Címkék: 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr903288762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása