7 millió néző

 2011.10.23. 16:45

Megvan a Merlin múlt heti epizódjának (The Wicked Day) hivatalos nézőszáma: 7,04 millió. Ez fantasztikus eredmény, körülbelül 800 ezerrel több nézőt jelent, mint egy évvel korábban. Persze, az epizód is fantasztikus volt, kiválónak számító 89-es tetszési indexet kapott a brit közönségtől.

Összehasonlításképp az előző évadban szinte folyamatos nézőszám növekedés mellett is a tizedik epizódig kellett várni, hogy az összesített nézőszám 7 millió fölé emelkedjen. Most ez már a harmadik résznek sikerült.

A tegnap vetített negyedik epizódot (Aithusa) 5,52 millió néző látta élőben. Ez 190 ezerrel kevesebb, mint egy héttel korábban, ám a hivatalos eredmény így is minden valószínűség szerint felül fogja múlni az egy évvel ezelőtti nézőszámot.

Mindeközben a vetélytárs X-factor tovább veszített nézettségéből, immár 17%-kal múlja alul tavalyi nézőszámát.

Az évad nézettségének alakulását táblázatba foglalva és egy csinos kis grafikonon is nyomon követhetitek ide kattintva.

Címkék: nézettség 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr953324224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása