Jeremy Webb twitteren

 2011.11.02. 22:47

Csak egy gyors figyelemfelhívás, ha valakit érdekel, Bradley James és Alice Troughton után kedvenc Merlin-rendezőm, Jeremy Webb is megjelent twitteren. Ezt Alice Troughton rendezőnő csiripelte világgá, aki a Merlin "über rendezőjének" titulálta kollégáját.

Jeremy Webb rendezései (Avalon kapuja, A vég kezdete, Excalibur) már az első évadban új minőséget hoztak a sorozatba, a folytatásban pedig valóban első számú Merlin-rendezővé lépett elő. Olyan kiváló epizódokat jegyez még, mint A hajdani és majdani királynő, A boszorkányvadász, az Uther Pendragon könnyei vagy épp - a második és a harmadik évad fantasztikus fináléja - Az utolsó sárkányúr és Az élet kelyhe.

Idén Webb egy kissé háttérbe vonult, átadva a staféta botot a nem kevésbé tehetséges Troughtonnak - közben kicsit kölcsönadtuk, hogy rendezze meg a Doctor Who hatodik évadjának fináléját ;) -, de nem marad ki a negyedik évadból sem, a 10. és 11. epizód kedvéért visszaült a Merlin rendezői székébe. Ahogy első twitteres bejegyzéséből kiderül, jelenleg is ezeken dolgozik a vágószobában.

Alább megnézhetitek a rendező által feltöltött profilképet, amelyen a sorozat két fiatal főszereplőjével látható a Merlin tavalyi franciaországi forgatásán.

Címkék: web forgatás 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr943349089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása