Nem lesz vége öt után

 2011.11.24. 23:04

Az SFX sem maradhatott ki a Merlin-producerek interjúztatásából. (A fokozott érdeklődés annak köszönhető, hogy Angliában hétfőn jelenik meg DVD-n az évad első fele.) Az angol sci-fi magazin online kiadása azonban a változatosság kedvéért nem olvasói kérdésekkel dolgozott.

Nem is baj, mert legalább egyenesen a producereknek szegezték a kérdést: még mindig áll-e a tervük, hogy az ötödik évaddal befejezik a sorozatot?

Johnny Capps hasonlóan egyenes válasza: "Nem."

"Számunkra az a kérdés, hogy a közönség továbbra is élvezettel nézi-e. Ha a közönség változatlanul élvezi, mi pedig továbbra is élvezzük csinálni, akkor tovább csináljuk" - mondta el a producer.

A Merlin két szülőatyjánál az SFX is érdeklődött az esetleges moziváltozatról, ám annak tervei még nagyon korai fázisban vannak.
Ellenben a soron következő epizóddal kapcsolatban sokat tudnak ígérni. "Egyike azoknak az alapvető, nagyszabású, legendás pillanatoknak, amelyeknél az ember nagyon is érzi a nyomást" - nyilatkozták az alkotó szemszögéből.

Másik ígéretük, hogy a két női szereplő, Gwen és Morgana nagyobb hangsúlyt kap az évad második felében. "A következő öt részben nagy jelentőséget kap a karakterük" - árulta el Julian Murphy.

"Az utolsó két epizódban egy óriási, ikonszerű jelenet kapott helyet" - kecsegtet Capps a fináléval kapcsolatban. "Az Artúr-mondakör hatalmas része. Egy remek momentum, ami tetszeni fog a közönségnek, és ami tökéletes újragondolása a legenda ezen részletének."

A magazin arra is rákérdezett, bír-e bármi jelentőséggel, hogy Uther változatlanul feltűnik a főcímben. Ezzel kapcsolatban már óvatosabb volt a válasz. "Azért szerepeltetjük a főcímben, mert az örökségét hátrahagyta, és ez fontos volt számunkra" - mondta el Capps. Murphy azonban sokat sejtetően hozzátette: "Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy lehetetlen visszatérnie valamilyen formában. Artúr anyját is elég szépen vissza tudtuk hozni; nincs semmi ok, ami miatt az apját ne tudnánk visszahozni."

Címkék: interjú 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr333409693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.11.26. 01:37:01

Mitől? Hogy folytatni akarják? Hogy nagyobb szerep jut a lányoknak? Hogy talán még találkozunk Utherrel?
Vagy így, ebben a sorrendben? :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.11.26. 10:58:29

@Balinor:

mindentől. igen, ilyen sorrendben. :)
(plusz, hogy megosztottad velünk:))

Fanni95 2011.11.27. 18:30:24

kissé mostanában lemaradtam a hírek olvasásával de ez most bearanyozta a napomat:DD főleg az hogy folytatni akarják!

Spawn85 2011.11.27. 21:35:54

Nem meglepő, hogy folytatni akarják, hiszen a nézettség nem indokolja, hogy befejezzék.

(Amúgy én épp ma este állok neki a 4. Évadnak, ha minden jól megy.)

Spawn85 2011.11.28. 20:40:36

Köszi, megvolt. Csak elfelejtettem, hogy duplarész az évadnyitó, a másodikat meg már nem tudtam megnézni, mert nagyon korán keltem ma. :)
süti beállítások módosítása