Alice Troughton újra rendez

 2012.05.07. 23:04

Jó hír! Egyik kedvenc rendezőnk, a tavalyi évadfinálét jegyző Alice Troughton máris visszatért a Merlin stábjába. Úgy tűnik, Troughton rendezi az idei évad második blokkját, de legalábbis a 4-5-6. rész valamelyikét. Bizonytalanságomat az okozza, hogy - amint olvashattátok - már múlt héten is a második blokkot forgatták, a rendezőnő viszont twitteren azt árulta el, hogy ma van az első forgatási napja. Mivel azonban egyszerre több epizódot is szoktak forgatni, könnyen elképzelhető, hogy több rendező dolgozik épp a stábbal.

A mai forgatás egyébként külső helyszínen, a Cardiff és Caerphilly közötti hegyvidéken zajlott.

A sorozat hivtalos twitter csatornája, ha nem is erről, de a jelmeztár egyik fogasáról közzétett egy fotót. Láncingek minden méretben...

Címkék: forgatás 5. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr514495157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.12. 11:20:54

és azt tényleg komolyan gondolta Jeremy, hogy nem fog rendezni ebben az évadban?:O UGYE EZ CSAK VALAMILYEN PLETYKA, vagy MEGTÉVESZTÉS???? Ugye????? :'((

Spawn85 2012.05.12. 12:18:15

Most nézem a The Sarah Jane Adventures 3. Évadját, (Ez a Doctor Who egyik spin-off sorozata) abban is volt két rész, amit Alice Troughton rendezett. :)
süti beállítások módosítása