Két hét múlva folytatás!

 2011.09.16. 00:44

Még mindig nem árulja el a napot a BBC, de most már valóban elég nagy bizonyossággal kitalálható, mikor tér vissza a Merlin az angol képernyőkre. Közzétették ugyanis a csatorna 40. heti (okt. 1-7.) műsorának újdonságait, amelyek közt szerepel a fantasy új évadjának nyitánya. Feltételezve, hogy a Merlin idén is szombaton kerül képernyőre, a premier dátuma nem lehet más, csak október 1. Szerintem ezt már nyugodtan be lehet karikázni a naptárban. ;)

A vetítési időpont közzétételét későbbre ígérik, viszont az összeállítás tartalmaz egy rövid leírást az évad első epizódjának történetéről, amit lefordítottam. Olvashatjátok az alábbiakban.

"Merlin az eddigi legkeményebb kihívással néz szembe, midőn Morgana elvakult terve nem csupán Artúr jövőjét fenyegeti, hanem a világ egyensúlyát is. Most, hogy a mágiája erősebb, mint valaha, a varázslónő megidézi a nagyhatalmú Callieach-t, hogy szakítsa szét a világok közt feszülő fátylat.

Pokoli teremtmények rajzanak szét, megölve mindenkit, akit az érintésük utolér. Mivel Uther csupán árnyéka korábbi önmagának, Artúrra és hű lovagjaira, köztük Lancelotra vár a feladat, hogy megvédjék a királyságot.

De kardoknák többre lesz szükség, hogy legyőzzék az ellenséget, és Merlint mélyen megrázza a felismerés, hogy az egyetlen mód, amelynek révén az egyensúly helyreállítható elképzelhetetlenül nagy áldotzatot kíván..."

Címkék: 4. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr953230831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.09.16. 09:22:55

Nekem október elseje (illetve október első hete) már régóta vastagon be van karikázva a naptárban. :D (Igaz, elsősorban nem a Merlin miatt. :) De akkor most már amiatt is. :))

MerryW 2011.09.17. 20:12:29

Nekem épp előadást kellene írni azon a hétvégén de már látom hogy a rosszat előbbre hozom hogy nyugodtan élvezhessem a JÓT . :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.09.17. 22:53:40

én pedig remélem, hogy hamar felkerül majd a netre (és hamar készül hozzá magyar felirat) :)
álmomban már a 4.évad első két részét néztem. :D (függőség, tudom:P)
süti beállítások módosítása