Ahogy azt már láthattátok, az angol SciFiNow magazin ma megjelent számának címlapján Colin Morgan, vagyis Merlin szerepel.

A magazin belsejében pedig hatoldalas összeállítás foglalkozik a fantasy sorozat ötödik évadának érkezésével. Az átlag olvasó mindent megtudhat, amit a közelgő folytatásról tudni érdemes, számunkra azonban túl sok újdonságot nem tartalmaz a szöveg; lényegében mindent hallhattunk, olvashattunk - többnyire szólul szóra - a nyári Comic-Conon készült interjúkban, vagy az SFX magazin legutóbbi számában. Az összeállítást díszítő képek viszont vadonatújak, ráadásul gealach-ros blogján feliratoktól megtisztítva találtam meg őket. Úgyhogy itt a helyük:

scifinow72_lovagok.jpg

scifinow72_artur.jpg

scifinow72_merlin.jpg

"Merlin minden szempontból erősebb lett: mentálisan, fizikálisan és varázserő tekintetében is." - Colin Morgan

scifinow72_gwen.jpg

scifinow72_trio.jpg

scifinow72_mordred_200x301.jpg

scifinow72_artur_gwen_200x301.jpg

"Mordred fontos dolgokat tud Merlinről, és csak rajta múlik, hogy ezeket megosztja Morganával, vagy sem. De nem árulom el! Az érkezésével mindent felkavar, és új színt visz a sorozatba." - mondja Johnny Capps producer. "Mordred nagyon érdekes utat jár be ebben az évadban."

scifinow72_morgana.jpg

"Morganát egy várbörtönben tartotta fogva egy szereplő, akivel később találkozunk az örödik évad folyamán." - Katie McGrath

Címkék: média 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr164805385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.09.27. 16:14:11

Oh, mindegyik kép nagyon jó, de Morganáról ezek a havasok nagyon ütősek, megtalálták az igazi stílusát a karaktereknek :) Köszi, Balinor! ;)

Merry 2012.09.27. 18:34:09

Kezd az egész olyan lenni mint az adventi naptár. Hányat kell még aludni hogy jöjjön a Merlin, mami? :)
süti beállítások módosítása