Morgan újra Merlin

 2011.03.24. 00:58
A negyedik évad forgatásának nyolcadik napján Colin Morgan nyakába kötötte a kis kendőjét. Igen, "Merlin" végre megérkezett a Merlin forgatására.
Igazából nyakba kötött kendőkről nem szól a fáma, egyelőre csupán annyi olvasható twitteren, hogy az "elragadó Colin Morgan" tegnap csatlakozott a stábhoz.
 
 
A sorozat 25 esztendős címszereplője egyébként épp a tegnapi napon könyvelhetett el egy jelölést a Monte Carlói Televíziós Fesztivál díjára, a legjobb színész kategóriában. Mivel kategóriánként huszonhat jelölt van, túlzás lenne azt állítani, hogy a jelölés önmagában eget rengető hír. Inkább figyelemre méltó az a tény, hogy a Merlint mind a négy drámai sorozatok számára fenntartott kategóriában jelölte az előválogató zsűri.
 
Legjobb színész jelölés: Colin Morgan (Merlin)
Legjobb színésznő jelölés: Katie McGrath (Morgana)
Legjobb nemzetközi producer: Johnny Capps és Julian Murphy
Legjobb európai producer: Johnny Capps és Julian Murphy
 
A fesztivál díjátadója június 10-én lesz Monacóban.

Címkék: forgatás színészek 4. évad colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr282766880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merry 2011.03.27. 14:41:59

Örülök Katie és Colin jelölésének.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.03.27. 18:53:41

@Merry: Colin Morgannek előbb-utóbb muszáj nyernie valami díjat, akár a Merlinnel, akár valami mással. Ha nem így lesz, nincs igazság a Földön. ;)
süti beállítások módosítása