Chayiana megmutatja

 2011.07.09. 02:56

Ha Chayiana kijön egy új fanvideóval - pláne hogy nem sűrűn tesz ilyet -, arról muszáj írnom itt. És nagy köszönet Valikának a Merlin-fórumról, aki frissiben hozta a hírt a magyar rajongóknak! Mert hogy kedvenc videósunk bizony új Merlin-videót készített, méghozzá a rá jellemző magas minőségben.

Láthattunk már tőle zseniális trailert (Camelot útikalauz stopposoknak) és fergeteges karaktervideót (Legjobb. Merlin. Videó. Evör.), most azonban történetmesélésre vállalkozott, egy kicsit a jövőbe kalandozik, és öt percnyi víziójában a sorozat legjobban várt (bár általam egyáltalán nem sürgetett) eseményét mutatja meg: igen, ahogy Merlin felfedi Artúr előtt a kezdettől titkolt varázserejét.

Bevallom, a rajongói videók közül legkevésbé ezt a műfajt kedvelem, mármint amikor a készítő a folytatásról alkotott elképzeléseit - sokszor inkább vágyait - próbálja videóba fogalmazni. A végeredmény ugyanis rendszerint erőltetett. (És nem segít a helyzeten, hogy az ilyen videók általában Merlin és Artúr boldog házasságával végződnek... :P) Ráadásul a nagy leleplezés számomra már-már "szent tehén", nem akarom előre elképzelni, és türelmesen kivárom a pillanatot, a lényeg csupán az, hogy működjön a dolog, és ne hagyjon bennem hiányérzetet.

Az alábbi videó azonban üdítő kivétel a maga műfajában. Az erőltetettségnek halvány nyoma sincs benne, és olyan kiváló érzékkel szerkesztett, hogy csak ámulok, illetve örülök, hogy végre valakinek nem tört bele a bicskája a témába. Nézzétek meg!

(A megtekintéshez írd be a jelszót: ihavemagic)

Közben pedig olvasom Chayiana saját blogján a hozzászólások között, hogy a leleplezéssel kapcsolatban neki sincs olyan elképzelése, amihez ragaszkodna, vagy amit akár csak a többi elképzelés elé helyezne. A lényeg tényleg csupán az, hogy amit az írók majd kitalálnak, működjön.

Címkék: videók

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr443052063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.07.09. 09:43:52

ami Merlin és Arthur házasságát illeti, azzal egy módon tudnék kiegyezni: Merlin elveszi Freyát, Arthur meg Gwent :)
süti beállítások módosítása