Tizenöt perc Camelotból

 2012.09.23. 22:51

Kedvenc Merlin-videósom, Chayiana - ezt és ezt mindenképp nézzétek meg tőle! - amikor csak teheti, ott van Franciaországban, a sorozat forgatásán. A stáb legutóbbi munkáját sem hagyta ki Camelot, vagyis Pierrefonds várában, vitte kameráját, és a héten megosztotta a felvételeiből készült videókat.

Az első, remek összeállításban 8 percnyi forgatást láthatunk. Kedvencem a határozott rendező, aki lezavarja az útról a képbe besétáló járókelőket. A videó különlegessége, hogy Chayiana úgy vágta össze a felvételeit, hogy a stáb által forgatott jelenetek összeálljanak. Mondanom sem kell, hogy spoileres - az eleje kicsit, a vége nagyon.

A második videóban spoilerektől kevésbé kell tartani, mivel a felvételek nem magáról a forgatásról készültek, hanem a köztes időkről. Amolyan életképek Pierrefondsból. Aranyos pillanatokat láthatunk, némi képet kapva ezeknek a napoknak a hangulatáról.

Végül ezt a videót is ide hozom, mert bár a múltkori válogatásban már szerepelt, azóta is kedvencem. Szép és felemelő percek, ahogy utolsó nap a távozó Merlin-stábot megtapsolják a rajongók. Az utolsó statisztáig mindenkit.

Címkék: spoiler videók forgatás 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr474798262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2012.09.24. 19:26:06

Köszönjük a videókat, mindkettőtöknek! Az utolsó tényleg ...megható! sajnos nagyon benne van a levegőben, hogy egy utolsó részhez érkeztünk...vagy évről évre egyre lelkesebbek, a rajangók. Amit nem csodálnék :)
süti beállítások módosítása